
Προύτσο και Κόντι έδειξαν το μεσαίο δάχτυλο στο σήμα της Λίβερπουλ
Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό της Ρόμα με την Λίβερπουλ, οι δύο θρύλοι των «τζιαλορόσι», Ρομπέρτο Προύτσο και Μπρούνο Κόντι έκαναν άσεμνη χειρονομία μπροστά στο σήμα της Λίβερπουλ
Στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού της Ρόμα με την Λίβερπουλ (24/4, 21:45), οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Ροσονέρι, Ρομπέρτο Προύτσο και Μπρούνο Κόντε βρέθηκαν στην θρυλική έδρα των «κόκκινων», Άνφιλντ.
Εκεί, τράβηξαν φωτογραφία μπροστά από το σήμα της Λίβερπουλ, δείχνοντας επιδεικτικά το μεσαίο τους δάχτυλο.
Αν και οι φωτογραφίες είχαν ιδιωτικό χαρακτήρα, η κόρη του Κόντι ανέβασε μια από αυτές στο ίντερνετ, διαγράφοντας τη λίγη ώρα αργότερα.
Ωστόσο η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε, προκαλώντας αντιδράσεις.
“Τραβήξαμε εκείνη τη φωτογραφία με χιούμορ. Αν κάποιος προσεβλήθη, απολογούμαι εκ των προτέρων. Το χαμόγελο στα χείλη μας αποδεικνύει ότι όλα έγιναν καλή τη πίστη” είπε από την πλευρά του ο Κόντι, ο οποίος κατέχει ρόλο διευθυντή ακαδημιών στην Ρόμα.
Υπενθυμίζεται πως οι Προύτσο και Κόντι είχαν αγωνιστεί με την φανέλα της Ρόμα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1984, χάνοντας το τρόπαιο από την Λίβερπουλ στα πέναλτι.
- Αλόννησο: Σοβαρός τραυματισμός ναύτη σε πλοίο – Έπεσε από ύψος 6 μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών
- Δημοσκόπηση: Η κρίση νομιμοποίησης οδηγεί σε κατάρρευση τα ποσοστά της ΝΔ
- Ο Κάρλο Αντσελότι «δεσμεύτηκε» να καλέσει τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ! – Τι είπε σε δύο οπαδούς (vid)
- Μαθαίνοντας στις γυναίκες να υποτάσσονται: Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία πίσω από τα «σχολεία για καλές συζύγους»
- Τεχνητή Νοημοσύνη για Δημοσιογράφους από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
- «Βαριά καμπάνα» για τον τερματοφύλακα – μποξέρ




