Πετρόπουλος: Πλήρης σύνταξη στην οικογένεια του Σμηναγού Μπαλταδώρου
Η οικογένεια του Σμηναγού Γ.Μπαλταδώρου δικαιούται πλήρη σύνταξη, ξεκαθαρίζει ο υφυπουργός Τ.Πετρόπουλος, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση σε όσους μίλησαν για 400 ευρώ.
Πλήρη σύνταξη δικαιούται η οικογένεια του πεσόντα στο καθήκον Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, διευκρινίζει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση σε όσους μίλησαν για σύνταξη 400 ευρώ.
«Για τους πεσόντες στο καθήκον η σύνταξη ορίζεται στο άρθρο. 4 του Ν. 4387/2016, που προβλέπει χορήγηση πλήρους σύνταξης στην οικογένεια του πεσόντος» ξεκαθαρίζει ο κ. Πετρόπουλος.
Σχολιάζοντας δε τα περί σύνταξης 400 ευρώ, ο κ. Πετρόπουλος εξαπολύει πυρά χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια. ««Ντροπή στους τυμβωρύχους, δήθεν ευαίσθητους πατριώτες. Χειρότεροι από τους αντιπάλους της χώρας, όσοι μιλούν για σύνταξη 400 ευρώ» λέει.
Στην στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γ.Μπαλταδώρου θα συμβάλλει και η Βουλή των Ελλήνων προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος.
Διαβάστε επίσης:
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup
- Λουτράκι: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με θύμα συνομήλικό του
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν


