Ιδιοκτήτης εστιατορίου τρολάρει βίγκαν διαδηλωτές τρώγοντας μπριζόλα μπροστά τους
Το βραβείο... τρολαρίσματος θα πρέπει να πάρει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Τοροντο του Καναδά, ο οποίος είχε την όχι και τόσο επιτυχημένη ιδέα αντίδρασης σε βίγκαν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από το μαγαζί του.
Το βραβείο… τρολαρίσματος θα πρέπει να πάρει ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Τορόντο του Καναδά, ο οποίος είχε την όχι και τόσο επιτυχημένη ιδέα αντίδρασης σε βίγκαν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν έξω από το μαγαζί του.
Ο λόγος για τον Μίκαελ Χάντερ, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο «κυνηγός σεφ», αφού εκτός από σεφ είναι και κυνηγός και πολλά από τα κρέατα που σερβίρει στο μαγαζί του τα έχει σκοτώσει ο ίδιος.
Όταν λοιπόν μια ομάδα από βίγκαν διαδηλωτές μαζεύτηκαν έξω από μαγαζί του με σκοπό να διαμαρτυρηθούν, εκείνος αντέδρασε… όχι πολύ φυσιολογικά.
Πήρε μια μπριζόλα και αφού την ετοίμασε μπροστά τους, άρχισε να την τρώει.
Οι διαδηλωτές έφτασαν να τον αποκαλούν μέχρι και δολοφόνο, όσο εκείνος απολάμβανε… αμέριμνος το κρέας του μπροστά τους.
Μάλιστα από το βλέμμα του στις φωτογραφίες, φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει!
in.gr
- Συνεχίζεται το θρίλερ με τον απαγωγέα της 84χρονης Νάνσι Γκάθρι – Στη δημοσιότητα πλάνα από ένοπλο μασκοφόρο
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Σε πανικό η κυβέρνηση εκφοβίζει με ποινικές διώξεις κατά δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων
- Γαλλία: Η εφημερίδα Le Monde δημοσιεύει αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ζιζέλ Πελικό
- Απασφάλισε ο παραγωγός του Melania με τους Γκρίνγουντ και Άντερσον: «Γελοίες» οι κατηγορίες ότι κλάπηκε η μουσική τους
- Κατάρ: Σε θέση επιφυλακής οι ΗΠΑ – Τοποθέτησαν πυραύλους σε κινητούς εκτοξευτές





