
Παπακωνσταντίνου- Μαλάμας μαζί και στη σκηνή
Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.
Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.
Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.
Η προσμονή είναι μεγάλη. Σας δίνουμε ραντεβού σε πλατείες, θέατρα, παραλίες, βουνά και όπου αλλού της γης.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πόλεις και πληροφορίες.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Σωκράτης Μάλαμας
«ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑ»
Δευτέρα 4 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη – Θέατρο Γης
Σάββατο 9 Ιουνίου, Αθήνα – Πλατεία Νερού
Έναρξη προπώλησης Παρασκευή 30 Μαρτίου
in.gr
- Επιδημία Έμπολα ξέσπασε στο Κογκό – Ανησυχία για εξάπλωση σε άλλες χώρες
- «Φως στο Τούνελ»: Τι θα δούμε στην αποψινή εκπομπή στο MEGA
- Youth Pass: Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αίτησης για τα 150 ευρώ
- Ηράκλειο: Ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο – «Θα πας να μισερώσεις το κοπέλι μας παραμονή του γάμου του»
- Χωρίς κάτι χειροπιαστό για το Ιράν έφυγε ο Τραμπ από την Κίνα – Μιλά για «φανταστικές εμπορικές συμφωνίες»
- Πάνος Βαλαβάνης: Τιμητικός χαιρετισμός







