Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κραυγή απόγνωσης από 93 καθηγητές της Νομικής

Κραυγή απόγνωσης από 93 καθηγητές της Νομικής

Με τα μέλη της Επιτροπής Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ να εξαντλούνται σε κοπιαστικές... συζητήσεις, τα ελληνικά πανεπιστήμια υποφέρουν από τα κρούσματα ανομίας και εμπορίου ναρκωτικών, που τρομοκρατούν καθημερινά τους φοιτητές και τους καθηγητές τους.

Με τα μέλη της Επιτροπής Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ να εξαντλούνται σε κοπιαστικές… συζητήσεις, τα ελληνικά πανεπιστήμια υποφέρουν από τα κρούσματα ανομίας και εμπορίου ναρκωτικών, που τρομοκρατούν καθημερινά τους φοιτητές και τους καθηγητές τους.

Με συγκλονιστική επιστολή τους, 93 καθηγητές της Νομικής Σχολής Αθηνών προσπαθούν να αφυπνίσουν τους φορείς μιας Πολιτείας αδιάφορης, κραυγάζοντας: «Από τύχη δεν έχουμε θανατηφόρα επεισόδια εις βάρος φοιτητών μας».

«Βαριά παρανομία» καταγγέλλουν οι 93 καθηγητές της Νομικής Σχολής Αθηνών, που ζητούν πλέον ανοικτά την προστασία της Πολιτείας κοινοποιώντας την επιστολή τους στις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές της χώρας.

Οι καθηγητές της Νομικής Σχολής προειδοποιούν ότι εαν οι αρμόδιοι φορείς δεν αντιδράσουν, «θα υποχρεωθούμε να προστατεύσουμε την ασφάλεια και την υγεία των φοιτητών μας και να περιφρουρήσουμε το κύρος της σχολής μας, λαμβάνοντας κάθε μέτρο, ακόμη και επώδυνο αν χρειαστεί».

Περισσότερα διαβάστε εδώ:

in.gr με πληροφορίες από ΝΕΑ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024