ΝΔ: Αντιπολίτευση με εφέ από το… Χόλιγουντ [Βίντεο]
Την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών.
Την εισαγωγή της τεχνικής του Green Screen θα χρησιμοποιεί εφ΄ εξής η ΝΔ όχι μόνον για τις δηλώσεις του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τις δηλώσεις των τομεαρχών.
Με τον τρόπο αυτό η ΝΔ (που λέει ότι πρώτη απ΄όλα τα κόμματα το εφάρμοσε) θα μπορεί να δημιουργεί βίντεο με διάφορα… εφέ, περίπου σαν χουλιγουντιανή παραγωγή. Δηλαδή ο Πρόεδρος θα εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα «τοίχου» και στο βίντεο θα δίνεται η δυνατότητα να αναγράφονται δηλώσεις, υπογραμμίσεις κτλ.
Οι τομεάρχες θα έχουν διαφορετικό «τοίχο» με διαφορετικό χρώμα. Ο Γ. Κουμουτσάκος για παράδειγμα (Τομεάρχης Εξωτερικών και Αμυνας) θα έχει ως φόντο το υπουργείο Εξωτερικών ή το Αμυνας, η Νίκη Κεραμέως (Παιδείας) θα έχει ως φόντο ένα πανεπιστήμιο και Κώστας Καραμανλής (Υποδομών) τα δημόσια έργα.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.