Η ΑΕΚ νίκησε δύσκολα τον Πανιώνιο και πάτησε κορυφή
Το δώρο του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε να πάει χαμένο η ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η "Ενωση" στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν... κακή. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21'. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο ο Πανιώνιος. Πλέον η ΑΕΚ σε ρόλο... οδηγού θα αντιμετωπίσει την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα!
Το δώρο του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησε να πάει χαμένο η ΑΕΚ,η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η «Ενωση» στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν… κακή.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21′. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο ο Πανιώνιος. Πλέον η ΑΕΚ σε ρόλο… οδηγού θα αντιμετωπίσει την άλλη αγωνιστική στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνει το πρωτάθλημα!
Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος του πρώτου 45′ ο Πανιώνιος δεν είχε κάνει καμία τελική προσπάθεια! Η πίεση της «Ενωσης» απέδωσε καρπούς στο 21′.
Ο Γκάλο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λιβάγια με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Χιμένεθ έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της.
Ο Λιβάγια έβγαλε σε θέση βολής τον Αραούχο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κότνικ, ο «Τσίνο» με ψαλιδάκι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Βλάχος στη γραμμή έσωσε τον Πανιώνιο.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν… τραγική, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες πραγματοποίησαν ακόμα μια κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί καμία αξιόλογη φάση. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Χιμένεθ επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κάρτες: Λιβάγια, Βράνιες, Σαραμαντάς, Λαμπρόπουλος – Σπιριντόνοβιτς, Μπανανά, Σαββίδης
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Γαλανόπουλος (88′ Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Λιβάγια (69′ Μπακάκης), Χριστοδουλόπουλος (64′ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (65′ Μπραχιμί), Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Πινιώτης (72′ Γεσίλ), Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82′ Βουκελάτος).
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Οι χώρες του Κόλπου εξετάζουν στρατιωτική εμπλοκή στον πόλεμο κατά του Ιράν – Ίσως μετέχουν ήδη…
- Νέα απάτη με SMS για το Fuel Pass – Τι θα πρέπει να προσέξετε
- Μονακό: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μίροτιτς ενόψει Παναθηναϊκού
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «δράκου» του Πειραιά
- Ντόναλντ Τραμπ στο Graceland: Όσα είπε για τον Έλβις Πρίσλεϊ
- Αλέξης Χαρίτσης: Η επιστολή παραίτησης από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς

