Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το χτυπημένο «Γαύδος»
Εννέα φωτογραφίες από το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης «090» του Λιμενικού Σώματος που τραβήχθηκαν αμέσως μετά τον εμβολισμό του από την τουρκική ακταιωρό, δείχνουν το μέγεθος των ζημιών στο σκάφος.
Εννέα φωτογραφίες από το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης «090» του Λιμενικού Σώματος παρουσίασε το site militaire.gr, δείχνοντας το μέγεθος των ζημιών που του προκάλεσε ο εμβολισμός του από την τουρκική ακταιωρό.


Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν μετά τον εμβολισμό του «Γαύδος» από το τουρκικό σκάφος «Umut», όταν αυτό έδεσε στη Λέρο, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.


Την ίδια ώρα, μετά και τα δύο βίντεο που δημοσιεύτηκαν από το περιστατικό, αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά και του Πολεμικού Ναυτικού, σημειώνουν ότι το ελληνικό σκάφος ήταν ακίνητο στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, εκτελώντας διατεταγμένη περιπολία.

in.gr
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442