
«Μετά τις υπηρεσίες της πορνοστάρ ο Τραμπ αγόρασε και τη σιωπή της»
Ένας δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε το 2016 130.000 δολάρια σε μια πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων το 2016, κατά πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα The Wall Street Journal αλλά διέψευσε την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος.
Ένας δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε το 2016 130.000 δολάρια σε μια πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων το 2016, κατά πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα The Wall Street Journal αλλά διέψευσε την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος.
Η συναλλαγή μεταξύ του δικηγόρου Μάικλ Κόεν και της Στέφανι Κλίφορντ κανονίστηκε και έγινε έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε ο Τραμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία ειδικεύεται στις χρηματοοικονομικές ειδήσεις.
Η Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς στην πορνογραφική βιομηχανία, είχε αναφέρει κατ’ ιδίαν πως είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2016, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο, σε μια τουριστική περιοχή που διαπερνά τα σύνορα των αμερικανικών Πολιτειών της Καλιφόρνιας και της Νεβάδας.
Ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια.
Σε μια ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε σεξουαλικής σχέση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Στέφανι Κλίφορντ.
«Πρόκειται για παλιές πληροφορίες που ανακυκλώνονται», καθώς «είχαν δημοσιευθεί και διαψευστεί κατηγορηματικά ήδη πριν από τις εκλογές», διαβεβαίωσε ένας αξιωματούχος της προεδρίας των ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του και αφού εξελέγη πρόεδρος, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε από πολλές γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση ή ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντί τους –ορισμένες από τις υποθέσεις είχαν εκτυλιχθεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, πριν από χρόνια– ωστόσο ο ίδιος διαψεύδει συλλήβδην αυτές τις καταγγελίες.
Στην περίπτωση της Κλίφορντ πάντως δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι οι υποτιθέμενες συνευρέσεις της με τον Τραμπ δεν ήταν συναινετικές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442