Πώς συστήνεται ο Μπραντ Πιτ όταν φλερτάρει
Στην προσοχή των συντακτών της Page Six επέπεσε ότι ο Πιτ, φλερτάροντας με μια γυναίκα στο Coffee Commissary στο Λος Άντζελες, συστήθηκε ως «Ουίλιαμ».
Δεν τον λένε «Μπραντ». Τον λένε «Ουίλιαμ», όταν φλερτάρει. Τον Μπραντ Πιτ.
Στην προσοχή των συντακτών της Page Six επέπεσε ότι ο Πιτ, φλερτάροντας με μια γυναίκα στο Coffee Commissary στο Λος Άντζελες, συστήθηκε ως «Ουίλιαμ».
«Έφτασε με μοτοσικλέτα, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν και δερμάτινο» είπε το «μάτι» της Page Six. Έπιασε κουβέντα με μια ξανθιά: «Παραήταν ζωηρή κι έμοιαζε με την Κέιτ Μπόσγουορθ, αλλά δεν ήταν αυτή» διευκρίνισε το «μάτι».
Όταν η ξανθιά είπε «Με λένε Λίντια», ο Πιτ «έδωσε το χέρι, λέγοντας «Hi, I’m William». «Ω, μοιάζεις με κάποιον Μπράντλεϊ» απάντησε αυτή. Κι αυτός είπε «Εντάξει, αυτό είναι το μεσαίο όνομά μου», και χαμογέλασε, και της έκλεισε το μάτι».
Ενθουσιασμένη, η Λίντια είπε «»χάρηκα που σε γνώρισα, Μπράντλεϊ… ε, Ουίλιαμ, εννοώ». Αυτός γέλασε μ’ αυτό που είχε πει, και καβάλησε τη μηχανή του», συμπλήρωσε την αναφορά το «μάτι».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442