Αυξημένες οι τιμές παραγώγου στη βιομηχανία
Αύξηση 5,5% παρουσίασε ο δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Νοέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2016, έναντι μείωσης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2016 με το 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.
Αύξηση 5,5% παρουσίασε ο δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία τον Νοέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2016, έναντι μείωσης 1,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2016 με το 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ.
Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Νοέμβριο 2017, σε σύγκριση με τον δείκτη του Οκτωβρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 1,4% έναντι μείωσης 0,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2016.
Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου 2016 – Νοεμβρίου 2017, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Δεκεμβρίου 2015 – Νοεμβρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 5,6% έναντι μείωσης 6,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.
in.gr
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442