Πάτρα: Ζημιές από στέγαστρο του ΟΣΕ που ξεκόλλησε και το παρέσυρε ο αέρας
Στέγαστρο από κτίριο του παλαιού μηχανοστασίου του ΟΣΕ, στην Πάτρα, ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να το παρασύρει ο αέρας. Το στέγαστρο πέρασε δίπλα από διερχόμενο λεωφορείο, και τελικά προσγειώθηκε στο οδόστρωμα της οδού Αθηνών και Αγίας Σοφίας.
Στέγαστρο από κτίριο του παλαιού μηχανοστασίου του ΟΣΕ, στην Πάτρα, ξεκόλλησε με αποτέλεσμα να το παρασύρει ο αέρας.
Το στέγαστρο πέρασε δίπλα από διερχόμενο λεωφορείο, και τελικά προσγειώθηκε στο οδόστρωμα της οδού Αθηνών και Αγίας Σοφίας.
Ζημιές σημειώθηκαν και σε καλώδια της ΔΕΗ που έπεσαν από την πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για περίπου 20 λεπτά ο Προαστιακός.
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρέθηκε που αποκατέστησε τις ζημιές.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας