Ρωσία: Αιμοδιψές ξέσπασμα η προειδοποίηση ΗΠΑ προς Β.Κορέα
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ για την Βόρειο Κορέα, τις χαρακτήρισε ως «αιμοδιψές ξέσπασμα», επισημαίνοντας ότι η χρήση βίας κατά της Πιονγιάνγκ θα είναι ένα μεγάλο λάθος.
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ για την Βόρειο Κορέα, τις χαρακτήρισε ως «αιμοδιψές ξέσπασμα», επισημαίνοντας ότι η χρήση βίας κατά της Πιονγιάνγκ θα είναι ένα μεγάλο λάθος.
Η Χάλεϊ είχε προειδοποιήσει την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι «θα καταστραφεί ολοσχερώς» εάν επιχειρήσει να επιτεθεί στις ΗΠΑ, μετά τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός τελευταίου τύπου πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς που θα μπορούσε θα μπορούσε να πλήξει τις Ηνωμένες Πολιτείες όπως ισχυρίστηκε η Πιονγιάνγκ.
«Εάν κάποιος πραγματικά θέλει πολύ να κάνει χρήση ισχύος για να «καταστρέψει την Βόρειο Κορέα», όπως είπε η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ -τέτοιο ήταν το αιμοδιψές ξέσπασμα- πιστεύω ότι παίζει με την φωτιά και είναι μεγάλος λάθος» δήλωσε ο Λαβρόφ, προσθέτοντας:
«Εμείς θα κάνουμε το οτιδήποτε για να μη συμβεί αυτό, ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί αποκλειστικά με ειρηνικά, διπλωματικά και πολιτικά μέσα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας