Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ποιες περιοχές θα πληγούν

Το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζεται και σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές την Ελλάδας.

Το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζεται και σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές την Ελλάδας.

Ειδικότερα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πλήττουν το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, τη δυτική και νότια Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ θα υπάρξει εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ, στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Ανεμοι: ανατολικοί 4 με 6 και στα θαλασσιά τμήματα 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Βαθμιαία στο Θερμαϊκό βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, στη Μακεδονία κατά διαστήματα ισχυρές. Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Ανεμοι: στα βόρεια από ανατολικές και στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές κυρίως στις Κυκλάδες, τη δυτική και τη νότια Κρήτη. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο