Γεννηματά: Εντολή ενότητας και αλλαγής
Η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο προοδευτικό φορέα, επισήμανε ότι οι πολίτες με τη συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν και έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό πολιτικό γεγονός για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και τη χώρα.
Η Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο προοδευτικό φορέα, επισήμανε ότι οι πολίτες με τη συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν και έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό πολιτικό γεγονός για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και τη χώρα.
«Οι 212.000 Ελληνίδες και Ελληνες είναι συνιδρυτές στη μεγάλη Κεντροαριστερά. Εδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Δικαίωσαν την πρωτοβουλία μας. Εστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και αντίδρασης στη συντήρηση και τη λιτότητα», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, ευχαριστώντας όλους τους συνυποψήφιούς της για τον αγώνα και τη συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας.
«Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλιβιζάτου για το σημαντικό έργο της. Ευχαριστώ τους χιλιάδες εθελοντές που έδωσαν ζωή στη διαδικασία. Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση », κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με τις ευρωπαϊκές λίστες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
- Γερμανία: Ο ΥΠΕΞ Βάντεφουλ εκφράζει την ανησυχία του για τη λήξη της Νέας START για τα πυρηνικά
- Βενεζουέλα: Οι αρχές συνέλαβαν στενό σύμμαχο και υπουργό του Μαδούρο, λέει αμερικανός αξιωματούχος
- Βαθαίνουν οι διαχωριστικές γραμμές στη «γαλάζια» παράταξη – Τι σηματοδοτεί η κοινή παρουσία Καραμανλή – Σαμαρά στην Καλαμάτα
- Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό εδώ για ενάμιση μήνα – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι
- Σπείρα έφερνε αλλοδαπούς στην Αθήνα και τους εξανάγκαζαν σε επαιτεία στους δρόμους
- Παναθηναϊκός: Ένταση με Μπακασέτα και οπαδούς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Προβληματίζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Τρίτος υψηλότερος στην ευρωζώνη τον Ιανουάριο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442