Την ώρα που στα εκδοτήρια των σταθμών του μετρό σχηματίζονται ουρές από
επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς που προσπαθούν να βγάλουν τη νέα
ηλεκτρονική κάρτα ή το πολλαπλό ηλεκτρονικό εισιτήριο, πολλοί
αναρωτιούνται πώς θα τα επαναφορτίσουν όταν λήξουν.
Την ώρα που στα εκδοτήρια των σταθμών του μετρό σχηματίζονται ουρές από επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς που προσπαθούν να βγάλουν τη νέα ηλεκτρονική κάρτα ή το πολλαπλό ηλεκτρονικό εισιτήριο, πολλοί αναρωτιούνται πώς θα τα επαναφορτίσουν όταν λήξουν.
Υεπνθυμίζεται ότι έως τις 15 Νοεμβρίου θα ισχύουν οι κάρτες Οκτωβρίου για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα
Στην ιστοσελίδα της ATH.ENA Card δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο φόρτισης τόσο του πολλαπλού εισιτήριου, της προσωποποιημένη ATH.ENA Card και της ανώνυμη ATH.ENA Card.
Τα αυτόματα μηχανήματα
Έτσι, οι επιβάτες μπορούν να τα φορτίσουν μέσω των αυτόματων μηχανημάτων να απευθυνθούν: σε όλους τους σταθμούς του Μετρό Γραμμή 1,2,3, σε όλες τις στάσεις του ΤΡΑΜ καθώς και στο δίκτυο λεωφορείων και τρόλει: ΚΤΕΛ Κηφισού (εντός), ΚΤΕΛ Λιοσίων (εντός), ΚΤΕΛ Αττικής (επί οδού Μαυρομματαίων, αριστερά εποπτείου ΚΤΕΛ), Κηφισιά (Πλ.Πλατάνου – στάση προς Αθήνα), Πέραμα (Τέρμα λεωφ. – πλησίον εκδοτηρ.), Αγ. Ανάργυροι (πλατεία – πλησίον εκδοτ.), Κυψέλη (πλατεία – πλησίον εκδοτηρίου), Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη – Τέρμα τρόλ.18), Ευελπίδων (έναντι εισόδου- πλησίον εκδ.), Πειραιάς (Λιμάνι – έξω σπό Πύλες 3, 8, 12)
Τα εκδοτήρια
Επίσης μέσω των στελεχωμένων εκδοτήριων:
– Σταθμοί Γραμμής 1 ΗΣΑΠ: Πειραιάς, Φάληρο, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Ταύρος, Πετράλωνα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Βικτώρια, Αττική, Άγιος Νικόλαος, Κάτω Πατήσια, Άγιος Ελευθέριος, Άνω Πατήσια, Περισσός, Πευκάκια, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Ειρήνη, Νερατζιώτισσα, Μαρούσι, ΚΑΤ και Κηφισιά.
Σημειώνεται ότι η έκδοση προσωποιημένης κάρτας, μέσω της διαδικασίας του ανοιχτού φακέλου, αφορά όλους τους κατόχους μηνιαίων καρτών κανονικής τιμής, καθώς και τους επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών, που διαθέτουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017. Η σχετική δυνατότητα παρέχεται και στους φοιτητές. Η παράδοση του ανοικτού φακέλου γίνεται σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1,2 και 3 της ΣΤΑΣΥ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.