Αποθέωση στο Περιστέρι για τους παίκτες του Ατρόμητου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο Περιστέρι, για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει εκτός έδρας Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με την «Ενωση», οι φίλοι του Ατρόμητου περίμεναν την αποστολή από το ΟΑΚΑ για να τους αποθεώσουν.
Περισσότεροι από 400 οπαδοί βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και με συνθήματα πανηγύρισαν μαζί τη νέα επιτυχία της ομάδας. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο πρωτεργάτης της επιτυχίας ο Κάναντι, ενώ από το αποθεωτικό κλίμα δεν «γλίτωσε» κανείς ποδοσφαιριστής.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολομέλεια: Εκτός ελέγχου Άδωνις – Ζωή στη Βουλή
- Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μια ιστορική ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να χαθεί
- Οι χαμηλές πτήσεις και η απόδειξη της ανακύκλωσης των Ελλήνων διαιτητών
- Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου στην οδό Αχαρνών
- Μαρόκο: 280 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από πρόσφατη κακοκαιρία
- Κακλαμάνης: Επίθεση κατά του πολιτεύματος οι υποκλοπές – Το πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα, αλλά η συγκάλυψη


