Με το in.gr στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι
Η Carla Bruni, η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Ελλάδα.
Η Κάρλα Μπρούνι, η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Ελλάδα.
Το in.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, 20 διπλά εισιτήρια για την Δευτέρα 23/10 και 20 διπλά εισιτήρια για την Τρίτη 24/10.
Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από την ανάρτηση μας στο Facebook για τη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι.
Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 23/10 στις 16:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.
Καλή επιτυχία!
in.gr
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία



