Ο Ρούνεϊ ξεκίνησε τις 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας
Ο Γουέιν Ρούνεϊ εκμεταλλεύτηκε διαφορετικά την διακοπή της Premier League. Ο επιθετικός της Εβερτον, επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο σε μια κοινότητα για ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες, στο πλαίσιο των 100 ωρών κοινωφελούς εργασίας (και αφαίρεσης διπλώματος για δύο χρόνια), επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Απόφαση που εκδόθηκε τον περασμένο μήνα από ένα δικαστήριο στο Στόκπορτ, μια πόλη έξω από το Μάντσεστερ.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ εκμεταλλεύτηκε διαφορετικά την διακοπή της Premier League. Ο επιθετικός της Εβερτον, επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο σε μια κοινότητα για ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες, στο πλαίσιο των 100 ωρών κοινωφελούς εργασίας (και αφαίρεσης διπλώματος για δύο χρόνια), επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Απόφαση που εκδόθηκε τον περασμένο μήνα από ένα δικαστήριο στο Στόκπορτ, μια πόλη έξω από το Μάντσεστερ.
Οπως ανέφερε, η Mirror, o Ρούνεϊ παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 9 στο κέντρο της Πρίσμπουρι, που δεν απέχει πολύ από την πολυτελή κατοικία του.
Πήρε μέρος σε εργασίες συντήρησης και βοήθησε τους ανθρώπους της κοινότητας στην κηπουρική και εργασίες χειροτεχνίας, πριν από την αναχώρηση στις τέσσερις το απόγευμα.
Ο Ρούνεϊ δήλωσε χαρούμενος που εκτελεί τα καθήκοντά του σε αυτό το κέντρο, το ίδιο που ο Κάρλος Τέβες, είχε κάνει εθελοντική εργασία, στα χρόνια του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Τσουκαλάς: Δικαίωση της στάσης του ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον τόκο στη βασική οφειλή
- Ερμού: Τραυματίστηκε γυναίκα από πτώση γυψοσανίδας
- Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ
- Ηλεία: Υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος ανήλικης
- ΗΠΑ – Ιράν: Σε εξέλιξη οι συνομιλίες στο Ομάν – Η Τεχεράνη δηλώνει «έτοιμη» να υπερασπιστεί τον εαυτό της
- «Δεν έχει να κάνει με αυτόν τον ηλίθιο, αλλά με εμένα»: Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον για το bullying που δέχτηκε στα γυρίσματα μιας ταινίας

