Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα οργισμένο μήνυμα, στο οποίο απειλεί με μηνύσεις όλους όσους χρησιμοποιούν την εικόνα της χωρίς την άδεια της,
Αφορμή για την ανάρτηση της στάθηκε, όπως έγραψε η ίδια, μια διαφήμιση της ling fluent στην οποία χρησιμοποιείται το πρόσωπο της χωρίς την άδεια της. Αναλυτικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη “διαφήμιση” της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας