Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Παραιτήσεις διευθυντών στην ΕΡΤ με απαίτηση του ΔΣ

Παραιτήσεις διευθυντών στην ΕΡΤ με απαίτηση του ΔΣ

Παραιτήσεις των γενικών διευθυντών ζήτησε - και έλαβε- το ΔΣ της ΕΡΤ, το οποίο συγκλήθηκε για πρώτη φορά χωρίς τον Λάμπη Ταγματάρχη, με τον Διονύση Τσακνή να ασκεί και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, εκτός από του προέδρου.

Παραιτήσεις των γενικών διευθυντών ζήτησε – και έλαβε- το ΔΣ της ΕΡΤ, το οποίο συγκλήθηκε για πρώτη φορά χωρίς τον Λάμπη Ταγματάρχη, με τον Διονύση Τσακνή να ασκεί και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου, εκτός από του προέδρου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της, οι γενικοί διευθυντές θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι το πέρας της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι θα ζητηθεί και από τους προϊσταμένους διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων της ΕΡΤ να πράξουν το ίδιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο