Τζανακόπουλος: Δεκτό το αίτημα της ΝΔ για συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup
Η κυβέρνηση θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία του Eurogroup, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Πολιτικά απρεπείς οι δηλώσεις Σόιμπλε για τον Ευκλ.Τσακαλώτο, είπε ο ίδιος και απέκλεισε ενδεχόμενο ανασχηματισμού.
Η κυβέρνηση θα κάνει δεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία του Eurogroup, δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να ανησυχεί τον κ. Μητσοτάκη, γιατί οι συγκρίσεις θα είναι αναγκαστικές, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Συμπλήρωσε πως «εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, όταν απέρριπτε αίτημα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα».
Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε για τον έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτήρισε πολιτικά απρεπείς και τις απέδωσε σε προσπάθεια του γερμανικού υπουργού Οικονομικών να εξάγει την κρίση που πιθανόν να υπάρχει στο κόμμα του.
Σχολιάζοντας τα σενάρια ανασχηματισμού είπε πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακόμη ότι η απόφαση του Eurogroup αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα και εκτίμησε ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε επίσης για την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter (η γραβάτα με τα ανδρικά μόρια) και σχολίασε πως ο υπουργός έδωσε απάντηση και πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442