«Είχα τη μεγάλη ευχαρίστηση να ξανασυναντήσω σήμερα το μεσημέρι την Κριστίν Λαγκάρντ και να ανταλλάξω απόψεις για την διεθνή οικονομική κατάσταση, για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Eurogroup της 15ης Ιουνίου» είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρούνο Λε Μερ. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει απώτερος στόχος είναι «να βρεθεί μια λύση» για το ελληνικό ζήτημα.
«Είχα τη μεγάλη ευχαρίστηση να ξανασυναντήσω σήμερα το μεσημέρι την Κριστίν Λαγκάρντ και να ανταλλάξω απόψεις για την διεθνή οικονομική κατάσταση, για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Eurogroup της 15ης Ιουνίου» δήλωσε μέσω Twitter ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρούνο Λε Μερ.
Η συζήτηση έγινε με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας το οποίο παρέθεσε ο Γάλλος υπουργός στην επικεφαλής του ΔΝΤ.
Με τη συνάντηση, ο Μπρούνο Λε Μερ έκλεισε το γύρο των επαφών του με τις πολιτικές προσωπικότητες από τις οποίες θέλησε να ενημερωθεί και να προετοιμασθεί για το ερχόμενο Eurogroup που αφορά στην Ελλάδα.
Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει απώτερος στόχος είναι «να βρεθεί μια λύση» για το ελληνικό ζήτημα.
Επανειλημμένα στο παρελθόν οι δύο πολιτικοί, η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Μπρούνο Λε Μερ, έχουν συναντηθεί στο υπουργείο «Μπερσί». Τότε, ήταν η Κριστίν Λαγκάρντ που υποδεχόταν στο Μπερσί ως υπουργός Oικονομίας, έως το 2011, οπότε ανέλαβε τη διεύθυνση του ΔΝΤ.
Την ίδια περίοδο ο Μπρούνο Λε Μερ ήταν υπουργός Γεωργίας στην κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί και είχε επανειλημμένα συνεργασθεί με την Κριστίν Λαγκάρντ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας