Νουθεσίες Κοτζιά προς την ΕΕ να εγκαταλείψει τις αυταπάτες
Με νουθεσίες προς την ΕΕ να εγκαταλείψει τις αυταπάτες ότι μπορεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα να αποτελέσει το επίκεντρο του δυτικού κόσμου ξεκίνησε την ομιλία του σε εκδήλωση της Κίνησης Πράττω, της οποίας ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Έσπευσε, μάλιστα, να αναγνωρίσει στον αμερικανικό παράγοντα καλύτερα αντανακλαστικά σε σχέση με εκείνα που επιδεικνύουν οι ηγέτες της ΕΕ.
Με νουθεσίες προς την ΕΕ να εγκαταλείψει τις αυταπάτες ότι μπορεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα να αποτελέσει το επίκεντρο του δυτικού κόσμου ξεκίνησε την ομιλία του σε εκδήλωση της Κίνησης Πράττω, της οποίας ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Ο κ. Κοτζιάς έσπευσε να αναγνωρίσει, σύμφωνα με Τα Νέα, στον αμερικανικό παράγοντα καλύτερα αντανακλαστικά σε σχέση με εκείνα που επιδεικνύουν οι ηγέτες της ΕΕ.
Μάλιστα, τόνισε ότι η Ευρώπη κινείται εκτός δημοκρατικού πλαισίου, δίνει εξουσία σε θεσμικά υποσυστήματα, όπως το Eurogroup και απαξιώνει-κατά παράβαση των ιδρυτικών συνθηκών-τα εθνικά Κοινοβούλια.
Κομματικά στελέχη βλέπουν πίσω από την εμφάνιση αυτή μια διάθεση αυτονομίας του Νίκου Κοτζιά, ο οποίος δεν αποκλείεται να αναζητήσει ώθηση και από πασοκογενή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας