Σοκ με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: Τέθηκε νοκ – άουτ τουλάχιστον ως τα πλέι οφ
Κάταγμα αποδείχθηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα το μεσημέρι. Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου. Χάνει τα ματς με Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4) και Κέρκυρα (εντός, 30/3). Πιθανότατα και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.
Κάταγμα αποδείχθηκε πως ήταν ο τραυματισμός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σήμερα το μεσημέρι. Ο παίκτης μπήκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση και η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου.
O ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος στην Σούπερ Λιγκ αντιμετωπίζει Πανιώνιο (εντός, 19/3), Λάρισα (εντός, 2/4), Ατρόμητο (εκτός, 5/5), Παναθηναϊκό (εντός, 9/4), Πλατανιά (εκτός, 23/4) και Κέρκυρα (εντός, 30/3).
Όσον αφορά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, δεν έχουν οριστεί ακόμη, αφού οι ημερομηνίες τους θα εξαρτηθούν από το εάν θα προκριθεί ή όχι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη επί της Μπεσίκτας στο Europa League. Από όλα αυτά τα παιχνίδια, ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να απουσιάσει.
Το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά: «Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.
Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο».
Ασυνεπής η Γαλατά στις δόσεις για Ροντρίγκες
Την ασυνέπεια της Γαλατάσαραϊ θα επιδιώξει να διακόψει ο ΠΑΟΚ, σε ό,τι αφορά στην καταβολή των συμφωνηθέντων χρημάτων για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.
Οι Τούρκοι δεν κατέβαλαν εντός των συμφωνηθέντων χρονικών ορίων τις δυο δόσεις της μεταγραφής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωρά πλέον στις επόμενες κινήσεις της.
Η πρόταση του ΠΑΟΚ αξιώνει σε δυο δόσεις την αποπληρωμή του ποδοσφαιριστή ως εξής: στις 20 Μαρτίου 1 εκατομμύριο ευρώ και σις 20 Απριλίου 500.000 ευρώ.
Η Γαλατά δεν έχει απαντήσει ακόμη, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απειλεί με νομικές κινήσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση από την τουρκική ομάδα σύντομα.