Μαλαισία: Άγνωστοι προσπάθησαν να κλέψουν τη σορό του Κιμ Γιονγγκ – Ναμ
Η αστυνομία της Μαλαισίας που ερευνά τον φόνο του ετεροθαλή αδελφού του Κιμ Γιονγκ - Ουν, Κιμ Γιονγκ - Ναμ, είπε ότι υπήρξαν προσπάθειες διάρρηξης στο νεκροτομείο όπου βρίσκεται η σωρός του Βορειοκορεάτη.
Η αστυνομία της Μαλαισίας που ερευνά τον φόνο του ετεροθαλή αδελφού του Κιμ Γιονγκ – Ουν, Κιμ Γιονγκ – Ναμ, είπε ότι υπήρξαν προσπάθειες διάρρηξης στο νεκροτομείο όπου βρίσκεται η σωρός του Βορειοκορεάτη.
«Γνωρίζουμε ότι υπήρξαν προσπάθειες από κάποιους να διαρρήξουν το νεκροτομείο του νοσοκομείου. Έπρεπε να λάβουμε προληπτικά μέτρα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πειράξει το νεκροτομείο» τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας της Μαλαισίας, μιλώντας στην εφημερίδα Malay Mail.
Η αστυνομία ζητά να ανακρίνει βορειοκορεάτη διπλωμάτη. Πρόκειται για τον δεύτερο γραμματέα της πρεσβείας της Βορείου Κορέας στη Μαλαισία. «Δεν έχει τεθεί υπό κράτηση, έχει κληθεί να βοηθήσει» είπε σε συνέντευξη τύπου ο μαλαισιανός αρχηγός της αστυνομίας.
Οι Αρχές αναζητούν άλλον έναν άνδρα, τον Κιμ Ουκ-ιλ, ο οποίος συνδέεται με την αεροπορική υπηρεσία της Βορείου Κορέας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας