Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης το 2013 στα Πατήσια
Φως στη δολοφονία 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στις 28 Ιουνίου 2013 στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή των Πατησίων έριξε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως προέκυψε, δράστης είναι ένας 34χρονος Αιγύπτιος, σύντροφος του θύματος.
Φως στη δολοφονία 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στις 28 Ιουνίου 2013 στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή των Πατησίων έριξε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Όπως προέκυψε, δράστης είναι ένας 34χρονος Αιγύπτιος, σύντροφος του θύματος. Είχε προσαχθεί από την πρώτη στιγμή και είχε ισχυριστεί ότι απουσίαζε τρεις-τέσσερις μέρες από την Ελλάδα τον καιρό της δολοφονίας, ενώ είχε επιχειρήσει να ρίξει ευθύνες στον πρώην σύζυγο της 36χρονης.
Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις κατέδειξαν ότι κατά την ημέρα του φονικού ήταν στο διαμέρισμα, δεδομένου ότι βρέθηκε εκεί το DNA του.
Μετά από πολύμηνες αναζητήσεις, ο 34χρονος εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας