Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο «Τσίνο» θα περάσει το πρωί της Παρασκευής από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα παρουσιάσει επισήμως στα γραφεία της ΠΑΕ στην πάροδο της Σπύρου Λούη. Μαζί είναι και ο πατέρας του, ο οποίος είναι και εκπρόσωπός του.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας με την ΑΕΚ.
Ο «Τσίνο» θα περάσει το πρωί της Παρασκευής από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα παρουσιάσει επισήμως στα γραφεία της ΠΑΕ στην πάροδο της Σπύρου Λούη. Μαζί είναι και ο πατέρας του, ο οποίος είναι και εκπρόσωπός του.
Ο Αργεντινός βγήκε από την πύλη 7 του «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου και λίγοι φίλοι της Ενωσης. Δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο πριν φύγει από τη Λας Πάλμας και την Ισπανία μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων τόνισε:
«Αφήνω πίσω μου κάτι περισσότερο από φίλους, μια οικογένεια. Πέρασα 2.5 χρόνια μαζί με τους ίδιους συμπαίκτες και σίγουρα τώρα στεναχωριέμαι. Γνωρίζω, επίσης, ότι μπορεί να απογοήτευσα τους οπαδούς, καθώς δεν έπαιζα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη. Ωστόσο, η νέα εμπειρία μου θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός. θα θυμάμαι πάντα την χρονιά της ανόδου, αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Ήταν αξέχαστο.
»Θα δούμε αν ο Μανόλο (Χιμένεθ) θα μπορεί να με υπολογίζει για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα και για το Σάββατο, αν θέλει ο Θεός. Ίσως, βέβαια, είναι πρόωρο να αγωνιστώ, αλλά μπορεί να με υπολογίζει για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πότε επεμβαίνουμε όταν παίζουν δύο σκύλοι
- NBA: Μεγάλο διπλό για τους Σπερς (132-135), πέρασαν από τη Μινεσότα οι Σανς (105-108)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της θρησκείας (Μέρος ΣΤ’)
- «Τα πρόβατά μου γιατρεύτηκαν αλλά τα θανατώνουν» – Λόγια απόγνωσης από τον κτηνοτρόφο που υπέστη εγκεφαλικό
- MEGA Stories: Ο Θάνος Μικρούτσικος μέσα από τα λόγια των δικών του ανθρώπων
- Η Καϊράτ Κ19 άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Κ19 με τον Μπαγκντάτ (vid)



