Άμεση αποκατάσταση διαρροών και περιορισμό της χρήσης νερού ζητά η ΕΥΑΘ
Να ελέγξουν και να αποκαταστήσουν άμεσα τις διαρροές στις ιδιοκτησίες τους, αλλά και να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό τη χρήση νερού, καλεί τους καταναλωτές η Εταιρεία 'Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), δεδομένου ότι η κατανάλωση στο πολεοδομικό συγκρότημα υπερέβαινε το μεσημέρι τα μέγιστα όρια της.
Να ελέγξουν και να αποκαταστήσουν άμεσα τις διαρροές στις ιδιοκτησίες τους, αλλά και να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό τη χρήση νερού, καλεί τους καταναλωτές η Εταιρεία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), δεδομένου ότι η κατανάλωση στο πολεοδομικό συγκρότημα υπερέβαινε το μεσημέρι τα μέγιστα όριά της (λόγω διαρροών στα εσωτερικά δίκτυα των πολυκατοικιών και υπερκατανάλωσης για το φόβο του παγετού από την πλευρά των πολιτών).
Ειδικά για το Ωραιόκαστρο και τα Πεύκα, η εταιρεία διευκρινίζει ότι επεμβαίνει κατά προτεραιότητα στις περιοχές αυτές για αντικαταστάσεις υδρομέτρων και η υδροδότηση αναμένεται να βελτιωθεί τις επόμενες ώρες, οπότε και θα επιλυθεί το ζήτημα των παγωμένων εξωτερικών διακλαδώσεων.
«Παρότι η παροχή από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης και τις πηγές της Αραβησσού κινείται στα υψηλά επίπεδα κατανάλωσης του καλοκαιριού, η υδροδότηση παραμένει μειωμένη ή και μηδενική κατά περιοχές. Δεδομένου ότι τυχόν βλάβες στο κεντρικό δίκτυο αποκαθίστανται άμεσα, η ΕΥΑΘ απευθύνει έκκληση στους καταναλωτές της να ελέγξουν και να αποκαταστήσουν άμεσα τις διαρροές εντός των ιδιοκτησιών τους – η ΕΥΑΘ, εκτός των επεμβάσεων στο κεντρικό δίκτυο, αποκαθιστά μόνο τα σπασμένα υδρόμετρα. Επίσης, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις καταναλώσεις τους, προκειμένου να μην επηρεαστούν ευαίσθητες υδροληψίες όπως αυτές των νοσοκομειακών μονάδων» επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
- Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται…
- Χαράλαμπος Αθανασίου – Τάσος Χατζηβασιλείου: Nέα δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή
- Αυτά είναι τα αξεσουάρ αυτοκινήτου που ίσως σου κοστίσουν ακριβά – Τι απαγορεύεται με τον νέο ΚΟΚ
- AI: Τι πρέπει να μάθουμε στα παιδιά για να είναι έτοιμα για ένα μέλλον που διαμορφώνεται απ’την τεχνητή νοημοσύνη;
- Το νεότερα για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Εξετάζεται η τοποθέτηση συσκευής καρδιακής υποβοήθησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442