Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει Εφές
Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (19:45) με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (19:45) με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
O τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας επί ελληνικού εδάφους μετρώντας μόνο μία απουσία, αυτή του τραυματία, Μάικ Τζέιμς, και το μεσημέρι της Πέμπτης (14:30) η αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας θα αναχωρήσει για την Πόλη, εκεί όπου θα παλέψει για την τέταρτη νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το δεύτερο «διπλό», μετά την επιτυχία στο Μπάμπεργκ.
Μέρος της απογευματινής προπόνησης παρακολούθησε και ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική
- Μέση Ανατολή: «Οι άμαχοι πληρώνουν το τίμημα σε ολόκληρη την περιοχή», επισημαίνει ο ΟΗΕ
- Τουρκία: Κριτική στο Ιράν ασκεί ο Φιντάν για τα πλήγματα σε ενεργειακές υποδομές άλλων χωρών
