Δικαιοσύνη, Ενέργεια και Δημόσια Διοίκηση στις επαφές του κουαρτέτου
Με θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης συνεχίζονται σήμερα Τρίτη οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με αντικείμενα «Ενέργεια- Περιβάλλον» και «Δημόσια Διοίκηση».
Με θέματα του υπουργείου Δικαιοσύνης συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη (από τις 12:00 έως τις 13:00) οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με αντικείμενα «Ενέργεια- Περιβάλλον» (από τις 13:00 έως τις 14:00) και «Δημόσια Διοίκηση» (από τις 14:00 έως τις 15:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442