Την ερχόμενη Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της Football League, Στέλιο Σφακιανάκη. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν την διοργανώτρια αρχή, όπως η εξεύρεση «τηλεοπτικής στέγης» για το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και την παράταση από πλευράς Πολιτείας, για την τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας και εγκαταστάσεων για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Η συνάντηση επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων του υφυπουργού.
Μηνύματα με ψέματα προς τους διαιτητές από συγκεκριμένα κέντρα για επίμαχες φάσεις καθώς παρουσιάζουν την εκπαίδευση της ΚΕΔ όπως τους βολεύει. Διαβάστε για το θέατρο του παραλόγου
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.