
Αναβολή και στο Κύπελλο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου
Μετά το πρωτάθλημα με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται και η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας. Με βάση το πρόγραμμα, τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, Παναιγιάλειος-Σπάρτη και ΟΦΗ-Αχαρναϊκός, θα διεξάγονταν στις 30 και 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο κυβερνητικός παράγοντας υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), της περιόδου 2016-2017.
Μετά το πρωτάθλημα με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται και η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με βάση το πρόγραμμα, τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, Παναιγιάλειος-Σπάρτη και ΟΦΗ-Αχαρναϊκός, θα διεξάγονταν στις 30 και 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο κυβερνητικός παράγοντας υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), της περιόδου 2016-2017.
Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016, που αφορούσε το πρωτάθλημα της Super League και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι
- Γαλλία: Τα δύο αγοράκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πορτογαλία επέστρεψαν στη χώρα τους
- Ανδρουλάκης: Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε ένας μετριοπαθής πολιτικός, που τίμησε το Κοινοβούλιο με τη στάση του





