
Στο Αυτόφωρο οδηγούνται εκ νέου οι Σακκάς και Σεϊσίδης
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οδηγούνται οι Σακκάς και Σεϊσίδης. Η δίκη τους είχε πάρει αναβολή, λόγω της απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση, οι οποίοι αν και είχαν κλητευθεί δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οδηγούνται οι Σακκάς και Σεϊσίδης. Η δίκη τους είχε πάρει αναβολή, λόγω της απουσίας των τριών αστυνομικών, μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση, οι οποίοι αν και είχαν κλητευθεί δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442