Εξιτήριο πήρε η Μαριέττα Γιαννάκου
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός πήρε η πρώην υπουργός της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, που νοσηλευόταν από τις 28 Μαΐου έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός πήρε η πρώην υπουργός της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Κουτσίκος και δημοσιεύονται στην Καθημερινή: «Από σήμερα τέλος το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. η Μαριέττα βρίσκεται στο σπίτι της ξεπερνώντας για μια φορά ακόμη το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε επί ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμπαραστάθηκαν με αγωνία και αγάπη στην περιπέτεια της αυτή ευχόμενος να είναι και η τελευταία περιπέτεια της».
Η Μαριέττα Γιαννάκου νοσηλευόταν από τις 28 Μαΐου έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442