Η ανυπομονησία για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Mr. Robot, του USA, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Η δραματική-θρίλερ σειρά, βραβευμένη με δύο Χρυσές Σφαίρες και Βραβείο Πίμποντι, επιστρέφει αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV με τον δεύτερο κύκλο, που κάνει πρεμιέρα σε πρώτη προβολή την Τετάρτη 13 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Αμερική, στο OTE CINEMA 4HD.

Tον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, όπου είδαμε τον κυβερνο-τρομοκράτη Τάιρελ Γουέλικ, να είναι ο στόχος ερευνών ως αρχηγός της fsociety και ως δολοφόνος στη υπόθεση της Σάρον Νόουλς, σύζυγος του Σκοτ (Μισελ Χικς).

Η σειρά ακολουθεί τον Έλιοτ Άλντερσον (Ραμί Μάλεκ), έναν νεαρό προγραμματιστή, ο οποίος εμπλέκεται στις δραστηριότητες της fsociety, μίας οργάνωσης αναρχικών χάκερ, όταν τον στρατολογεί ο μυστηριώδης ηγέτης της (Κρίστιαν Σλέιτερ). Μετά την κυβερνο-επίθεση της fsociety στην πολυεθνική εταιρεία Evil Corp, ο δεύτερος κύκλος παρακολουθεί τις συνέπειες της επίθεσης αυτής και αποκαλύπτει την ψευδαίσθηση του ελέγχου.

Στον δεύτερο κύκλο πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο SAG® Ραμί Μάλεκ, ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Κρίστιαν Σλέιτερ, η Πόρσια Ντάμπλντεϊ, η Κάρλι Τσέικιν, ο Μάρτιν Γουόλστρομ, η Γκρέις Γκάμερ, ο Μάικλ Κρίστοφερ και η Στέφανι Κόρνελιουσεν. Στον νέο κύκλο εμφανίζονται επίσης οι Γκρεγκ Ρόμπινσον, Κρις Κονρόι, Σαντρίν Χολτ, Μάικλ Μέιζ, Ντόροθι Φοξ και Λουκ Ρόμπερτσον.

Ο δημιουργός του Mr. Robot, Σαμ Εσμαίλ θα σκηνοθετήσει τα δώδεκα επεισόδια της νέας σεζόν, αναλαμβάνοντας τα ηνία απ’ την ομάδα σκηνοθετών που ήταν υπεύθυνη για την πρώτη σεζόν. Εκτελεστικοί παραγωγοί, είναι επίσης οι Στιβ Γκόλιν και Τσαντ Χάμιλτον. Το Mr. Robot είναι μία παραγωγή της Universal Cable Productions.

entertainment.in.gr