
Εντοπίστηκε και το δεύτερο «μαύρο κουτί» του μοιραίου αεροπλάνου της EgyptAir
Στα χέρια των αιγυπτιακών αρχών βρίσκονται πλέον και τα δύο «μαύρα κουτιά» του αεροπλάνου της EgyptAir, το οποίο συνετρίβη στις 19 Μαΐου ανοικτά της Αλεξάνδρειας και ενώ εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο.
Στα χέρια των αιγυπτιακών αρχών βρίσκονται πλέον και τα δύο «μαύρα κουτιά» του αεροπλάνου της EgyptAir, το οποίο συνετρίβη στις 19 Μαΐου ανοικτά της Αλεξάνδρειας και ενώ εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο.
Η πτήση MS804 της EgyptAir (με 66 άτομα) είχε απογειωθεί από το Παρίσι για το Κάιρο τη νύχτα προς 19η Μαΐου και έπεσε στη Μεσόγειο τις πρώτες πρωινές ώρες. Είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την έξοδό του από τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Ο Λουίς Ενρίκε το έχει… πάει σε άλλο επίπεδο: Το «τρικ» με τον γιγαντιαίο πίνακα που «μπερδεύει» τον αντίπαλο (vid)
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442