Οκτώ Ρώσοι ντοπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου
Οκτώ Ρώσοι αθλητές και αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), βρέθηκαν «θετικοί» σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας. Στην σχετική ανακοίνωση, προστίθεται πως η ΔΟΕ έχει ενημερώσει σχετικά τους Ρώσους ιθύνοντες για τα αποτελέσματα των επανελέγχων, ενώ αν και δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των αθλητών, διευκρινίζεται ότι πρόκειται για συμμετέχοντες σε τρία διαφορετικά αθλήματα.
Οκτώ Ρώσοι αθλητές και αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012), βρέθηκαν «θετικοί» σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοινώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας.
Στην σχετική ανακοίνωση, προστίθεται πως η ΔΟΕ έχει ενημερώσει σχετικά τους Ρώσους ιθύνοντες για τα αποτελέσματα των επανελέγχων, ενώ αν και δεν αποκαλύπτονται τα ονόματα των αθλητών, διευκρινίζεται ότι πρόκειται για συμμετέχοντες σε τρία διαφορετικά αθλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Για «έκρηξη» βίας μιλά ο καγκελάριος Μερτς, επιρρίπτοντας ευθύνες στους μετανάστες
- ΕΙΝΑΠ: Έκδηλη η ανησυχία για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής
- Λίλι Άλεν: Από τα ράφια των δισκοπωλείων στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός στο Άγιον Όρος – «Θέλει προσοχή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» – Τι λένε οι σεισμολόγοι



