Χορευταρούδες γιαγιάδες από την Κίνα μπήκαν στο Γκίνες
Στο βιβλίο Γκίνες μπήκαν 31.000 γιαγιάδες από την Κίνα που κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ χορεύοντας μαζικά σε διαφορετικά μέρη της χώρας. Περίπου 31.697 ηλικιωμένες κυρίες συγκεντρώθηκαν σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και άλλες τέσσερις πόλεις και παρουσίασαν τη χορογραφία τους.
Στο βιβλίο Γκίνες μπήκαν 31.000 γιαγιάδες από την Κίνα που κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ χορεύοντας μαζικά σε διαφορετικά μέρη της χώρας.
Περίπου 31.697 ηλικιωμένες κυρίες συγκεντρώθηκαν σε πλατείες, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και άλλες τέσσερις πόλεις.
Το περασμένο Σάββατο μαζεύτηκαν σε διάφορες περιοχές και παρουσιάσαν τη χορογραφία τους που κράτησε πάνω από πέντε λεπτά.
Γενικά οι μεσήλικες κυρίες στην Κίνα προτιμούν να ασχολούνται με τον χορό καθώς είναι ένας υγιής τρόπος διασκέδασης και κοινωνικοποίησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γεραπετρίτης: Η ανάπτυξη των αμυντικών δυνάμεων της Ελλάδας αφορά την κυριαρχία της χώρας
- Euroleague: Η βαθμολογία πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (pic)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα παίρνει το… πάνω χέρι
- Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-3: Νέα ήττα και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη οι Πετεινοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]
- Εορτολόγιο 6 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Δείτε τα ονόματα






