Το Ρέθυμνο νίκησε τον Εθνικό και έκανε το 1-0 στη σειρά
Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο πρώτος «μικρός» τελικός της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, με το Ρέθυμνο να επικρατεί 8-7 του Εθνικού στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και να πετυχαίνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για την κατάληψη της τρίτης θέσης.
Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο πρώτος «μικρός» τελικός της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, με το Ρέθυμνο να επικρατεί 8-7 του Εθνικού στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου και να πετυχαίνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για την κατάληψη της τρίτης θέσης.
Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε 4-1 στο ημίχρονο, αλλά το Ρέθυμνο αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 5-1 στο τρίτο οκτάλεπτο πέρασε μπροστά με 6-5.
Η ομάδα της Κρήτης βρέθηκε στη συνέχεια μπροστά με 7-6, ο Εθνικός ισοφάρισε 7-7, για να χαρίσει τελικά τη νίκη στον ΝΟΡ η Αλεξάκη, 26 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Πρώτη σκόρερ του Ρεθύμνου ήταν η Ελένη Φαρμάκη με 4 τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 5-1, 2-2.
Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (20/5) στον Πειραιά, ενώ, αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/5) στο Ηράκλειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρεις μεγάλες εκπλήξεις στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τόλης Παπαδημητρίου και Απόστολος Γκλέτσος χάρισαν άφθονο γέλιο
- Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και προκριθήκαμε δίκαια»
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)

