Την πρώτη τους συγκέντρωση έχουν οι Ελληνες διεθνείς σήμερα, Δευτέρα (20:00), εν όψει των δύο φιλικών αναμετρήσεων με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία, στις 24 και 29 Μαρτίου. Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει στη διαθεσή του τον τραυματία Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ αμφίβολος είναι και ο Στέφανος Καπίνο, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Αν δεν είναι τελικά ετοιμοπόλεμος, τότε ο Γερμανός προπονητής θα τον αντικαταστήσει άμεσα, διότι έχει καλέσει μόνο δυο τερματοφύλακες, τον Ορέστη Καρνέζη και τον νεαρό γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο

Αμυντικοί: Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μανωλάς, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Σταφυλλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Σιόβας, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας

Μέσοι: Κώστας Φορτούνης, Θάνος Πέτσος, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Δημήτρης Πέλκας

Επιθετικοί: Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Απόστολος Βέλλιος, Θανάσης Παπάζογλου, Δημήτρης Διαμαντάκος.

Οι διαιτητές

Ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβατς θα είναι ο διαιτητής στον φιλικό αγώνα Ελλάδα-Μαυροβούνιο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Βοηθούς θα έχει τους Βασίλιε Μαρινέσκου, Αλεξάντρου Τσερέι, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Την αναμέτρηση Ελλάδα-Ισλανδία, που θα τελεστεί στο ίδιο γήπεδο την Τρίτη 29 Μαρτίου, θα διευθύνει ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μιγκέλ Μαρτίνεθ Μουνουέρα και Χαβιέρ Αγκιλάρ Ροντρίγκεθ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ