Βίτσας: Προς το τέλος της εβδομάδας η κατάσταση στον Πειραιά θα βελτιωθεί
Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας, συνοδεύομενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Θ.Δρίτσα. Ο ίδιος αναγνώρισε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το τέλος της η κατάσταση θα βελτιωθεί.
Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας, συνοδεύομενος από τον υπουργό Ναυτιλίας, Θ.Δρίτσα.
Ο κ. Βίτσας αναγνώρισε ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη την επόμενη εβδομάδα, αλλά προς το τέλος της η κατάσταση θα βελτιωθεί.
Ο κ. Βίτσας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τα στελέχη του Λιμενικού, της ΕΛ.ΑΣ., των Ένοπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προσπάθεια που κάνουν.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα