
Η 90χρονη που της διέγνωσαν καρκίνο μόλις χήρεψε και το έριξε στα ταξίδια
Τι κάνεις όταν, στην ηλικία των 90, χάνεις τον σύζυγό σου και, από πάνω, οι γιατροί σου λένε ότι έχεις καρκίνο; Μα, φυσικά, τα παρατάς όλα, παίρνεις το γιο σου, τη σύζυγό του και τον σκύλο κι αρχίζεις να ταξιδεύεις με το τροχόσπιτο! Αυτό κάνει εδώ και επτά μήνες η «κυρία Νόρμα» από τις ΗΠΑ, που επιπλέον ανεβάζει στο Facebook φωτογραφίες από το οδοιπορικό.
Τι κάνεις όταν, στην ηλικία των 90, χάνεις τον σύζυγό σου και, από πάνω, οι γιατροί σου λένε ότι έχεις καρκίνο; Μα, φυσικά, τα παρατάς όλα, παίρνεις το γιο σου, τη σύζυγό του και τον σκύλο κι αρχίζεις να ταξιδεύεις με το τροχόσπιτο!
Αυτό κάνει εδώ και επτά μήνες η «κυρία Νόρμα» από τις ΗΠΑ, που επιπλέον ανεβάζει στο Facebook φωτογραφίες από το οδοιπορικό.
Περίπου στα μέσα του προηγούμενου χρόνου, η Νόρμα έχασε αιφνίδια τον επί 67 χρόνια σύζυγό της. Τον ίδιο καιρό, διαγνώστηκε με καρκίνο του ενδομητρίου.
Δύο αιφνίδια σκληρά γεγονότα που μπορούν, ακόμη και στην ένατη δεκαετία ζωής, να λυγίσουν τον οποιονδήποτε. Η απάντηση της κυρίας Νόρμα στον γιατρό, σίγουρα με την «ασφάλεια» της ηλικίας και της κατάστασής της: «Είμαι 90 χρονών, θα πάρω τους δρόμους».
Έτσι, από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, την κυρία Νόρμα την πηγαίνει με το τροχόσπιτο σε όλες τις ΗΠΑ ο γιος της και η γυναίκα του.
Στην ιστοσελίδα που έχουν στήσει στο Facebook για το ταξίδι τους, τον λογαριασμό «Πηγαίνοντας την κυρία Νόρμα», έχουν εγγραφεί δεκάδες χιλιάδες χρήστες που παρακολουθούν την πορεία της με εκτενή ενημέρωση -είτε όταν χαϊδέυει άλογα από το αμαξίδιό της, είτε όταν πηγαίνει με το μπαστούνι στην παραλία, είτε όταν πίνει μπίρες στη Φλόριντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla



