Ντέρμπι τετράδας περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών, με τον Πανναξιακό να φιλοξενεί το Σάββατο στο νησί των Κυκλάδων τον Άρη, από τον οποίο διεκδικεί την τέταρτη θέση. Ντέρμπι θα διεξαχθεί και την Κυριακή στο Μαρκόπουλο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα των Μεσογείων και την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 7η θέση, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν αναμένεται να προβληματιστούν απέναντι σε Φιλαθλητικό και Ρέθυμνο, αντίστοιχα.
Ντέρμπι τετράδας περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική στην Α1 Γυναικών, με τον Πανναξιακό να φιλοξενεί το Σάββατο στο νησί των Κυκλάδων τον Άρη, από τον οποίο διεκδικεί την τέταρτη θέση.
Οι «κίτρινες» είναι τέταρτες και ο Πανναξιακός πέμπτος με διαφορά ενός βαθμού αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο, οπότε είναι προφανές ότι ο νικητής δεν θα έχει κάνει βήμα, αλλά ολόκληρο άλμα για μια θέση στις πρώτες τέσσερις της κανονικής περιόδου.
Ντέρμπι θα διεξαχθεί και την Κυριακή στο Μαρκόπουλο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα των Μεσογείων και την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 7η θέση, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν αναμένεται να προβληματιστούν απέναντι σε Φιλαθλητικό και Ρέθυμνο, αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου