«Σφυροκόπημα» στο 121′ και αποκλεισμός για τη Λίβερπουλ
Με γκολ του Ογκμπόνα στις καθυστερήσεις της παράτασης η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του FA Cup. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 45' με τον Αντόνιο αλλά στι 48' ο Κουτίνιο ισοφάρισε και έτσι το ματς πήγε στην παράταση. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ογκμπόνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Κλοπ και την πρόκριση στη Γουέστ Χαμ.
Με γκολ του Ογκμπόνα στις καθυστερήσεις της παράτασης η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του FA Cup.
Τα «σφυριά» προηγήθηκαν στο 45′ με τον Αντόνιο αλλά στι 48′ ο Κουτίνιο ισοφάρισε και έτσι το ματς πήγε στην παράταση.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ογκμπόνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Κλοπ και την πρόκριση στη Γουέστ Χαμ.
Tα ζευγάρια της επόμενης φάσης ήταν ήδη γνωστά με αυτό της Τσέλσι με τη Μάντσεστε Σίτι να ξεχωρίζει. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο διάστημα μεταξύ 19 και 21 Φεβρουαρίου, όπως και οι υπόλοιποι αγώνες, ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι
Ρέντινγκ-Γουέστ Μπρομ ή Πίτερμπρο *
Γουότφορντ-Λιντς
Σρούσμπερι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας
Αρσεναλ-Χαλ
Μπόρνμουθ-Εβερτον
*Η ρεβάνς των δύο ομάδων γίνεται σήμερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστολή παραίτησης του Αλέξη Χαρίτση από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς
- Πώς ήταν ο καιρός την 25η Μαρτίου 1821 – Τι έδειξε η έρευνα του Θοδωρή Κολυδά
- «Οι καλύτεροι» του βελγικού πρωταθλήματος Καρέτσας και Τζόλης»
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
