Θεραπεία για Χαραλαμπόπουλο, Γιάνκοβιτς, τραυματίστηκε ο Πάβλοβιτς
Με απουσίες και απρόοπτα άρχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Euroleague. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απείχε από τις δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».
Με απουσίες και απρόοπτα άρχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάσης των «16» στην Euroleague.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απείχε από τις δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς, ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».
Ο «πράσινος» φόργουορντ ακολούθησε σήμερα, Τρίτη, θεραπεία, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην προετοιμασία. Την ίδια στιγμή ο Σάσα Πάβλοβιτς γύρισε το πόδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο, Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η… μισή Euroleague ενδιαφέρεται για τον Παγιόλα – Ποια ομάδα είναι φαβορί…»
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τα ΗΑΕ είναι διατεθειμένα να μετάσχουν σε διεθνή ομάδα για το άνοιγμα στα στενά του Ορμούζ
- Γιατί η γάτα αγαπά το «κρατς» που κάνει η ξηρά τροφή της, όταν την τρώει; – Οι αιτίες
- Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει πως αυτόνομα σκάφη-drone των ΗΠΑ επιχειρούν στo Στενό του Ορμούζ
- Josephine: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» – Τι λέει για την επανασύνδεση
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο


