Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 1 Sedan 2017: Κίνηση μπροστά...

ΒΜW Σειρά 1 Sedan 2017: Κίνηση μπροστά…

Ο βαυαρικός άσσος πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει μια τετράθυρη και για πρώτη φορά εμπροσθοκίνητη έκδοση, η οποία δίνει το στίγμα της sedan σιλουέτας της στο φωτογραφικό φακό από το σουηδικό βορρά.

Μια τετράθυρη έκδοση, η οποία θα έχει ως αφετηρία την εμπροσθοκίνητη αρχιτεκτονική της Σειράς 2 Active Tourer, πρόκειται να αποκτήσει για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία του, ο «άσσος» της BMW.

Η Σειρά 1 Sedan θα επιχειρήσει να διεκδικήσει μερίδιο στην κατηγορία όπου «δραστηριοποιούνται» τα Audi A3 Sedan και Mercedes-Benz CLA, υλοποιώντας ταυτόχρονα την πρόθεση της BMW να εγκαταλείψει τη λύση της πίσω κίνησης σε όλες τις προτάσεις της που βρίσκονται «κάτω» από την Σειρά 3.

Σε επίπεδο σχεδιασμού, η Σειρά 1 Sedan αναμένεται να ακολουθήσει το αντίστοιχο πρωτότυπο που η BMW παρουσίασε το Νοέμβριο του 2015 στην κινεζική έκθεση του Guangzhou, με το όνομα Compact Sedan.

Με δεδομένη την προέλευση της αρχιτεκτονικής όπου θα βασίζεται η τετράθυρη Σειρά 1, από τη Σειρά 2 Active Tourer θα προέλθουν και τα κινητήρια σύνολα, ξεκινώντας από τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων με απόδοση 136 και 116 ίππων και φτάνοντας στα ισχυρότερα τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα, με τα οποία η Σειρά 1 Sedan πρόκειται να ταξιδέψει έως την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024