Μάρεϊ εναντίον Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς επικράτησε στον ημιτελικό και μετά από «μάχη» πέντε σετ του Καναδού Μίλος Ράονιτς με 4-6, 7-5, 6-7, 6-4, 6-2. Αντίπαλος του Σκοτσέζου τενίστα θα είναι ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς επικράτησε στον ημιτελικό και μετά από «μάχη» πέντε σετ του Καναδού Μίλος Ράονιτς με 4-6, 7-5, 6-7, 6-4, 6-2.
Αντίπαλος του Σκοτσέζου τενίστα θα είναι ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο πρωταθλητές θα αναμετρηθούν στον τελικό του φημισμένου τουρνουά, με τον Τζόκοβιτς να έχει επικρατήσει στις προηγούμενες τρεις (2011, 2013 και 2015).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα



