F1: Mια ανάσα από την ομάδα της Renault ο K. Magnussen
Ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 βρίσκεται ο K. Magnussen, o οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει στην ομάδα της Renault τον P. Maldonado.
O Κ. Μagnussen θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της εργοστασιακής ομάδας της Renault.
Ο Δανός πιλότος, ο οποίος πρόσφατα είχε αποδεσμευτεί από την McLaren, επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 ύστερα από έναν χρόνο απουσίας.
Η διαφαινόμενη συνεργασία ανάμεσα στη Renault και τον K. Magnussen είναι πιθανόν να στερήσει από τον P. Maldonado τη συμμετοχή του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1, επιβεβαιώνοντας το άδοξο τέλος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη γαλλική ομάδα και τον βασικό χορηγό του Βενεζουελανού πιλότου.
Ο P. Maldonado θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία από τις δύο κενές θέσεις στην ομάδα της Manor, ωστόσο, δεδομένης της πολιτικής και της οικονομικής αστάθειας που επικρατεί στη Βενεζουέλα αλλά και των χαμηλών τιμών του πετρελαίου, η εταιρεία πετρελαιοειδών που υποστηρίζει την πορεία του στη F1, ενδεχομένως να μην δαπανήσει για αυτόν τον σκόπο το ποσό των 46 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.