Πλακιωτάκης: Κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώνει απόλυτη πλειοψηφία
Ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα και σύνεση συνέστησε τους δύο υποψηφίους του β' γύρου ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τους τέσσερις υποψηφίους του α' γύρου «για τον φιλότιμο αγώνα τους, κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών».
Ψυχραιμία, ενωτικό κλίμα και σύνεση συνέστησε τους δύο υποψηφίους του β’ γύρου ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τους τέσσερις υποψηφίους του α’ γύρου «για τον φιλότιμο αγώνα τους, κυρίως όμως για την ευπρεπή στάση τους κατά την ημέρα των εκλογών».
Δίνοντας μια εικόνα του αποτελέσματος ο κ. Πλακιωτάκης είπε πως κανείς από τους δύο πρώτους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία, ενώ αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές είπε:
«Σήμερα πάνω από 400.000 στελέχη μέλη και φίλοι του κόμματός μας προσήλθαν στις κάλπες και ανταποκρίθηκαν στο χρέος τους απέναντι στην παράταξη και την ιστορία της.
» Ως μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 400.000 στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος, οι οποίοι με την ψήφο τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην κοινή μας προσπάθεια ώστε να καταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία μια μεγάλη, δυνατή, φιλοευρωπαϊκή δύναμη για τον τόπο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εκλογική διαδικασία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
- «Η πιο υπέροχη χειρότερη του κόσμου»: Το νέο έργο της Φωτεινής Αθερίδου στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
- Η Επιστήμη το 2026 – Τι προβλέπει το περιοδικό Nature για τη χρονιά που έρχεται
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Επιστρέφει το «Φως στο Τούνελ» που ξανάνοιξε τον φάκελο της υπόθεσης
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442